DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvad giver man kvinden, der har alt? Og med alt, mener vi selvfølgelig, at hun har nok parfume, smykker, lingeri, køkkenudstyr, nips, tasker og så videre. Mange kvinder har selv svært ved at svare på, hvad de ønsker sig. Så her kommer de ideelle gaveideer til kvinden mellem 30 og 50 år, som har alt.

Den travle mor

Den travle mor er kvinden, der sjældent har et øjeblik til sig selv. Det er sikkert flere år siden, hun har siddet i sofaen med en bog og en hel kande te ved sin side. Det kan sagtens være, hun har hørt lydbøger, for de kan jo lyttes til i skarp trav gennem gaderne med barnevognen, på turen hjem fra arbejde eller i færd med at luge haven.

Bøger og tid er den perfekte gave

En god gaveidé til den travle mor kunne være en eller to altopslugende bøger, som kan få hende til at glemme alt om huslige sysler og børn. Men vær opmærksom på, at bogen skal være inklusiv et par fridage, hvor hun kan læse uforstyrret. Så som manden i huset må du sørge for at beskæftige børnene, så din kvinde kan nyde sine gode bøger og tiltrængt alenetid.

Hvilke bøger kan hun lide

Du kan finde rigtig mange gode bøger og gaveideer til kvinden hos saxo.com. Inden du vælger hvilke bøger, så skal du finde ud af, hvad hun godt kan lide at læse. Du kan selvfølgelig spørge hende, lidt diskret, så du ikke afslører dine planer. Men du kan også tage dig tid til at undersøge hvad hun normalt godt kunne lide at læse. Hvis hun er til krimier eller psykologiske dramaer, så er det ikke nogen god ide at købe en romantiske feel-good bøger. Vis hende, at du kender hendes præferencer! Du kan herudover undersøge hvilke bestsellers, der topper lige nu, eller granske avisens boganmeldelser.