DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sex er godt for både din generelle trivsel, dit velvære – og faktisk også en lang række andre ting. Se her, hvorfor du bør dyrke mere sex, hvis du vil være sundere, gladere og smukkere.

Orgasmen er den åbenlyse grund til, at vi dyrker sex uden at formålet er at forplante os. Der er dog langt flere grunde end udelukkende orgasmen til, at vi bør dyrke mere sex, uanset om vi har en fast partner eller ej.

Hvis du ikke ønsker at dyrke sex for at få børn, bør du huske at beskytte dig. Du kan købe kondomer her, hvis du vil være på den sikre side.

1: Du får pænere hud

Når du får en orgasme, udskilles hormonet oxytocin, som også er kendt som lykkehormonet. Samtidig nedsættes kortisol-hormonet, der er årsag til stress, hvorfor din risiko for at få uren hud bliver mindre, jo mere sex du dyrker.

2: Du får større læber

Der pumpes mere blod til dit ansigt, når du får en orgasme, hvorfor dine læber vil virke større og mere fyldige, hvilket mange opfatter som værende smukt.

3: Du får lækkert hår

Der er mange fordele ved blodcirkulationen, som sættes i gang, når du dyrker sex. Det har faktisk også en positiv indflydelse på håret, som bliver stærkere, længere og mere skinnende.

4: Du får nemmere ved at falde i søvn

Når du dyrker regelmæssig sex, vil du opleve, at du får lettere ved at falde i søvn. Søvn har en positiv indflydelse på de fleste dele af din generelle udstråling, og de bedre vilkår for en god nattesøvn er derfor blandt de absolut største fordele ved at dyrke sex regelmæssigt.

5: Du kommer til at se yngre ud

Hvis du stræber efter at få en ungdommelig udstråling, bør du dyrke så meget sex som muligt. Når du får en orgasme, nedsættes blodtrykket, og ældningen af din hud nedsættes. Dit østrogenniveau øges, som efterfølgende øger collagen, der holder din hud ung. Det modvirker rynker, hvorfor du kommer til at se yngre ud, desto flere orgasmer, du får.