DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du typen, der får tørt og livløst hår, lige så snart kalenderen viser efterår? Her får du 5 simple tips til, hvordan du forhindrer dit hår i at tørre ud og samtidig forbedrer dets sundhed.

#1: Vask højst dit hår med shampoo to gange om ugen

Noget af det, der er med til at tørre dit hår ud, er shampoo. Derfor er det vigtigt, at du ikke bruger det mere end højst to gange om ugen. Bliver dit hår fedtet, hvis du ikke anvender shampoo oftere, kan du prøve med en tørshampoo, så du langsomt vænner dit hår til at vaske hver tredje dag.

#2: Begynd at bruge hårkur

Forkæl dit triste hår med en fugtgivende og plejende hårkur. Det første, du skal gøre, er at finde en, der passer til din hårtype. Hvis ikke du har brugt en hårkur før, så ved du ikke, hvad du går glip af — og du vil med højeste sandsynlighed blive overrasket over, hvor stor en forskel, det kan gøre, hvis du døjer med kedeligt hår. Du kan også bruge hårolie i håret, da det vil give dit hår mere liv. Tag eventuelt et kig på Colour Refresh fra Maria Nila.

#4: Begynd at bruge hårkur

Bruger du ophedede styling-redskaber, vil du hurtigt opleve, at dit hår bliver tørt og ødelagt. Dette gælder særligt om vinteren, hvor luftfugtigheden er lav. Det bedste, du kan gøre, er at lade dit hår lufttørre. Ellers kan du bruge koldluft-funktionen på din hårtørrer.

#5: Begynd at bruge hårkur

Sørg for at tage til frisøren et par gange om året. Du behøver ikke at få klippet det hele af, men spaltede spidser er ikke ligefrem det, der bringer mest spil eller liv i håret. Hvis du tager til frisøren minimum hver tredje måned, vil du opleve, at dit hår synes tykkere og sundere.