DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du også travlt med arbejde, børn, venner og alt det praktiske, du skal nå indimellem? Når du endelig har fri, så handler det om at koble fra og komme ned i gear, så din krop kan lade op til en ny uge. Det er vigtigt, at du af og til giver dig lov til at være alene og gøre lige netop det, du har lyst til. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan slappe af derhjemme, så kan du i denne guide finde 3 gode tips til selvforkælelse og afslapning efter en hektisk uge.

Nyd god mad og et godt glas vin

Efter en travl uge så er det ikke sikkert, at du har lyst til at stå i køkkenet. Er det tilfældet, så kan du vælge at bestille take-away. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af aftenen, kan du vælge at servere et godt glas vin til – prøv for eksempel en hvidvin fra Riesling. Det er en rigtig god måde at komme ned i gear på.

Prøv telefon-fri tid

Har du tænkt over, hvor meget du bruger din telefon hver evig eneste dag? Det er en kilde til angst, tankemylder og stress, da vi altid ønsker at være opdateret på de seneste nye tendenser og nyheder. En af de bedste måder, du kan koble fra på, det er dog at lægge mobilen fra dig i en rum tid.

Brug tid på dig selv

Der er ingen bedre måde at komme ned i gear på end med selvforkælelse – og du har uden tvivl fortjent det. Find din yndlingsneglelak, læg en ansigtsmaske eller tag et plejende fodbad. Du kan altså på ingen tid kreere en hyggelig og afslappende hjemmespa i dit eget hjem, som ligger op til timevis af forkælelse og afslapning.